***       Водещите вечерни новини       на 30 август 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 30 август 
Коментари Харесай

Водещите новини! Осман Октай: Случаят с Божков тепърва ще тресе държавата. Медведев: Русия има право да започне война с НАТО


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 30 август   

 

„ Мотивите, с които Калин Стоянов изиска моята оставка, нямат никакво съображение “.

***

„ Случаят с Васил Божков занапред ще тресе страната и освен тъй като той ще свидетелства против избрани хора. Той доста добре знае, че с никой не може да се споразумее. Смятам, че той се върна да играе ва банк. 

Божков няма да елементарни на своите съперници, той е друг, независим състезател през последните 30 години. Той ще съставлява проблем за доста хора “.

***

Васил Божков към този момент е със отбрана от Главна дирекция " Охрана ". Тя му е назначена от през днешния ден и е по негово искане, заяви юристът му Георги Гатев, след края на 4 часовия разпит.

Разпитът стартира във вторник и приключи през днешния ден.

***

„ … оперативна информация за поръчителя кара криминалистите да считат, че офанзивата от 16 август на Витоша е осъществена от мъж, обучаван в елитното поделение във Враня. Това е една от версиите, по които работи разследването… “

***

П.А. бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи във Варна. Образувано било досъдебно произвеждане за определяне на аргументите и събитията към случилото се. Работата по следствието продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в регионалния град, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. 

***

Руснак възмути плажуващи с наглото си държание на морето ни. 

Той паркирал джипа си върху пясъчната линия и дюните на плаж Алепу, по-известен като " Шофьорския плаж " нощес, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

***

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност 28-годишен мъж за съзнателно ликвидиране в Омуртаг, осъществено в изискванията на домашно принуждение по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост.

***

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация - Дмитрий Медведев, съобщи, че " Москва има право да стартира война с НАТО. "

***

Кремъл съобщи през днешния ден, че в следствието на самолетната злополука, в която починаха притежателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин и още деветима души, е включена опцията тя да е била съзнателно породена, съобщи Ройтерс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР